Onze visie op ‘de werkplek van de toekomst'

Onze visie op ‘de werkplek van de toekomst'

Sinds Covid onderdeel geworden is van ons bestaan is de wereld van werken compleet veranderd. Met 20.000 Selecta klanten in Nederland zien wij veel en hebben wij onze dienstverlening aangepast naar de realiteit van vandaag.

We hebben allemaal onze eigen vraagstukken en wij willen graag onze expertise en ervaring met je bespreken en delen en zijn daarbij vooral ook geïnteresseerd naar jou bevindingen en aanpak.

Of het nu gaat over thuiswerken, kosten reductie, veiligheidsmaatregelen binnen jouw organisatie, hoe faciliteer je ontmoeten en brainstormen op kantoor, duurzaamheid, vitaliteit en energie op de werkvloer of het binden en boeien van je medewerkers, wij helpen je heel graag!

Dus bij deze een uitnodiging voor de Facility Manager, HR Directeur, Inkoper, Horeca uitbater, DGA of als je gewoon geïnteresseerd bent. Wij gaan graag met je in gesprek.

Tijdens dit gesprek willen wij het graag met je hebben over jouw bedrijfsmatige doelen en uitdagingen. Die zullen wij vervolgens vertalen in de 5 zekerheden van Selecta. Die wij aan al onze klanten en prospects te beloven.

1. Verhogen van uw medewerkerstevredenheid

2. Flexibele koffie, food & beverage en safety concepten op maat

3. Realiseren van kostenreductie

4. Invulling van kwalitatief en passend eten en drinken in het kantoor van de toekomst

5. Sustainable oplossingen die aansluiten bij jouw duurzaamheidsdoelstellingen

Het volgende normaal is nu. Wij willen de heersende en begrijpelijke onzekerheid ombuigen naar passende oplossingen en relevante concepten. De verschuivingen gaan plaatsvinden. Jouw werkplek is onze zorg!